Best verkochte producten

Toont 1 - 24 van de 159 producten
 • Koord voor Easy Sun parasol Koord voor Easy Sun parasol
  Voorradig
  Koord voor Easy Sun parasol
  40000077

  Koord voor Easy Sun parasol, geschikt voor al onze modellen. Indien u twijfels of vragen heeft over dit onderdeel of voor de montage hiervan, aarzel niet contact op te nemen met onze technische dienst.

  12,95 €
 • Beschermende winterhoes voor Sun Garden - Easy Sun parasol Beschermende winterhoes voor Sun Garden - Easy Sun parasol
  Voorradig
  Beschermende winterhoes voor Sun Garden - Easy Sun parasol
  40000033

  Deze beschermende winterhoes in Polyethyleen werd speciaal ontworden voor de opberging van de Sun Garden - Easy Sun parasols. De winterhoes beschermt uw parasol evenals de mast tijdens de winterperiode.

  69,00 €
 • Zomerhoes voor Sun Garden - Easy Sun parasol Zomerhoes voor Sun Garden - Easy Sun parasol
  Voorradig
  Zomerhoes voor Sun Garden - Easy Sun parasol
  10271687

  De  zomerhoes werd speciaal ontworpen voor Sun Garden - Easy Sun parasols. Deze zomer- beschermingshoes beschikt over een ingestikte metalen staaf zodat u de hoes moeiteloos over de parasol kan plaatsen, zonder stoel of krukje. Aan de rits hangt ook een koordje om de hoes eenvoudig en goed te sluiten, zodat u uw Easy Sun parasol steeds goed kan beschermen.

  69,00 €
 • Deksel voor originele voet (Wit) voor Easy Sun parasol Deksel voor originele voet (Wit) voor Easy Sun parasol
  Voorradig
  Deksel voor originele voet (Wit) voor Easy Sun parasol
  40000041

  Deksel voor standaard voet (Brons) voor Easy Sun parasol, geschikt voor al onze modellen. Indien u twijfels of vragen heeft over dit onderdeel of voor de montage hiervan, aarzel niet contact op te nemen met onze technische dienst.

  59,00 €
 • Standaard voetkegel (wit) voor Easy Sun parasol Standaard voetkegel (wit) voor Easy Sun parasol
  Voorradig
  Standaard voetkegel (wit) voor Easy Sun parasol
  40000042

  Standaard voetkegel (wit) voor Easy Sun parasol, zetbaar en inbouwbaar, geschikt voor al onze modellen. Indien u twijfels of vragen heeft over dit onderdeel of voor de montage hiervan, aarzel niet contact op te nemen met onze technische dienst.

  49,00 €
 • Eindsluiting voor baleinespaak (anthraciet) voor Easy Sun parasol Eindsluiting voor baleinespaak (anthraciet) voor Easy Sun parasol
  Voorradig
  Eindsluiting voor baleinespaak (anthraciet) voor Easy Sun parasol
  40000682

  Eindsluiting voor baleinespaak (grijs) voor Easy Sun parasol, geschikt voor al onze modellen. Dit onderdeel werkt met een veringsysteem dat in de baleinespaak past om zich aan het doek te vestigen. Indien u twijfels of vragen heeft over dit onderdeel of voor de montage hiervan, aarzel niet contact op te nemen met onze technische dienst.

  12,95 €
 • Spanmoer en universeel tussenstuk (wit) voor Easy Sun parasol Spanmoer en universeel tussenstuk (wit) voor Easy Sun parasol
  Voorradig
  Spanmoer en universeel tussenstuk (wit) voor Easy Sun parasol
  40000667

  Spanmoer en universeel tussenstuk (wit) voor Easy Sun parasol, geschikt voor al onze modellen. Indien u twijfels of vragen heeft over dit onderdeel of voor de montage hiervan, aarzel niet contact op te nemen met onze technische dienst.

  11,50 €
 • Beschermende zomerhoes in Olefin voor Sun Garden - Easy Sun parasol Beschermende zomerhoes in Olefin voor Sun Garden - Easy Sun parasol
  Voorradig
  Beschermende zomerhoes in Olefin voor Sun Garden - Easy Sun parasol
  10138731

  Onze beschermende zomerhoes in Olefin en taupe kleur werd speciaal ontworpen voor de Easy Sun - Sun Garden parasols. Dankzij de ingestikte metalen staaf kan u de hoes in minder dan 5 minuten plaatsen, zonder ladder of krukje. Bovendien beschikt de rits over een koordje waarmee u de hoes zeer eenvoudig kan sluiten, en zo uw zweefparasol gemakkelijk kan...

  69,00 €
 • Witte remblok voor Easy Sun - Sun Garden parasol Witte remblok voor Easy Sun - Sun Garden parasol
  Voorradig
  Witte remblok voor Easy Sun - Sun Garden parasol
  40000071

  Remblok, speciaal ontworpen voor uw Easy Sun parasol (alle modellen), dat de rem instelt wanneer uw parasol openstaat. Indien u twijfels of vragen heeft over dit onderdeel of voor de montage hiervan, aarzel niet contact op te nemen met onze technische dienst."

  9,95 €
 • Centraal gewicht (wit) voor Easy Sun parasols Centraal gewicht (wit) voor Easy Sun parasols
  Voorradig
  Centraal gewicht (wit) voor Easy Sun parasols
  40000126

  Centraal gewricht (Wit) voor Easy Sun parasol (alle modellen) Indien u twijfels of vragen heeft over dit onderdeel of voor de montage hiervan, aarzel niet contact op te nemen met onze technische dienst.

  5,95 €
 • Standaard kegel (anthraciet) voor Easy Sun parasol Standaard kegel (anthraciet) voor Easy Sun parasol
  Voorradig
  Standaard kegel (anthraciet) voor Easy Sun parasol
  40000644

  Standaard voetkegel (Grijs) voor Easy Sun parasol, zetbaar en inbouwbaar, geschikt voor al onze modellen. Indien u twijfels of vragen heeft over dit onderdeel of voor de montage hiervan, aarzel niet contact op te nemen met onze technische dienst.

  49,00 €
 • Vulbare Easy Sun - Sun Garden parasolvoet, Wit Vulbare Easy Sun - Sun Garden parasolvoet, Wit
  Voorradig
  Vulbare Easy Sun - Sun Garden parasolvoet, Wit
  10000267

  Deze vulvare parasolvoet is speciaal ontworpen voor de Easy Sun - Sun Garden parasols (alle modellen), maar kan ook dienen voor iedere andere zweefparasol. In deze kit vindt u ook een inzetstuk om in de kegel te plaatsen, zodat elke andere parasolmast er ook in kan passen. Deze witte parasolvoet uit kunsthars is zeer stevig, uiterst stabiel, en staat een...

  139,00 €
 • Spanmoer en universeel tussenstuk (anthraciet) voor Easy Sun parasol Spanmoer en universeel tussenstuk (anthraciet) voor Easy Sun parasol
  Voorradig
  Spanmoer en universeel tussenstuk (anthraciet) voor Easy Sun parasol
  40000669

  Spanmoer en universeel tussenstuk (Grijs) voor Easy Sun parasol, geschikt voor al onze modellen. Indien u twijfels of vragen heeft over dit onderdeel of voor de montage hiervan, aarzel niet contact op te nemen met onze technische dienst.

  11,50 €
 • Beschermingsflens (wit) voor Easy Sun parasol Beschermingsflens (wit) voor Easy Sun parasol
  Voorradig
  Beschermingsflens (wit) voor Easy Sun parasol
  40000018

  Beschermingsflens (wit) voor Easy Sun parasol, geschikt voor al onze modellen. Indien u twijfels of vragen heeft over dit onderdeel of voor de montage hiervan, aarzel niet contact op te nemen met onze technische dienst.

  9,95 €
 • Olefin Taupe vervangingsdoek voor Easy Sun parasol 350 Olefin Taupe vervangingsdoek voor Easy Sun parasol 350
  Voorradig
  Olefin Taupe vervangingsdoek voor Easy Sun parasol 350
  40001944

  Het Olefin vervangingsdoek (240gr/m²) past op iedere mast van de Easy Sun zweefparasols van 350 cm, ongeacht het productiejaar. Dit standaard Taupe parasoldoek heeft exact dezelfde kwaliteiten dan de zeilen van de actuele Easy Sun parasols. De vervanging van het doek is zeer eenvoudig, snel, en vereist enkel een schroevendraaier en een krukje of stoel.

  249,00 €
 • Lamp voor Easy Sun parasol (Alle modellen) Lamp voor Easy Sun parasol (Alle modellen)
  Voorradig
  Lamp voor Easy Sun parasol (Alle modellen)
  10051674

  Verleng uw gezellige zomeravonden met deze lamp, spaciaal ontworden voor de Easy Sun parasols. Gebruik een gloeilamp (niet inbegrepen) van max. 40W met een E27 fitting. De Easy Sun parasollamp past op al onze modellen. Ze wordt in het centrale binnenstuk van de parasol geplaatst, en kan erin blijven, ook wanneer de parasol gesloten is.

  79,00 €
 • Halve maan en standaard as (witte) voor Easy Sun parasol Halve maan en standaard as (witte) voor Easy Sun parasol
  Voorradig
  Halve maan en standaard as (witte) voor Easy Sun parasol
  40000052

  Halve maan en standaard as (Anthraciet) voor Easy Sun parasol, geschikt voor al onze modellen. Indien u twijfels of vragen heeft over dit onderdeel of voor de montage hiervan, aarzel niet contact op te nemen met onze technische dienst.

  5,95 €
 • Olefin Beige vervangingsdoek voor Easy Sun parasol 350 Olefin Beige vervangingsdoek voor Easy Sun parasol 350
  Voorradig
  Olefin Beige vervangingsdoek voor Easy Sun parasol 350
  40001997

  Het Olefin vervangingsdoek (240gr/m²) past op iedere mast van de Easy Sun zweefparasols van 350 cm, ongeacht het productiejaar. Dit standaard Beige parasoldoek heeft exact dezelfde kwaliteiten dan de zeilen van de actuele Easy Sun parasols. De vervanging van het doek is zeer eenvoudig, snel, en vereist enkel een schroevendraaier en een krukje of stoel.

  249,00 €
 • Beschermende zomerhoes in Olefin voor Sun Garden - Easy Sun parasol Beschermende zomerhoes in Olefin voor Sun Garden - Easy Sun parasol
  Voorradig
  Beschermende zomerhoes in Olefin voor Sun Garden - Easy Sun parasol
  10218987

  Onze beschermende zomerhoes in Olefin en anthracite kleur werd speciaal ontworpen voor de Easy Sun - Sun Garden parasols. Dankzij de ingestikte metalen staaf kan u de hoes in minder dan 5 minuten plaatsen, zonder ladder of krukje. Bovendien beschikt de rits over een koordje waarmee u de hoes zeer eenvoudig kan sluiten, en zo uw zweefparasol gemakkelijk...

  69,00 €
 • Schroevenset voor Easy Sun parasoldoek Schroevenset voor Easy Sun parasoldoek
  Voorradig
  Schroevenset voor Easy Sun parasoldoek
  40002068

  Schroevenset voor Easy Sun parasoldoek (XL 375). Deze kit bestaat uit 8 inox vijzen, 8 onderstukken voor de hulsen en 8 zwarte vijshulzen. Indien u twijfels of vragen heeft over dit onderdeel of voor de montage hiervan, aarzel niet contact op te nemen met onze technische dienst.

  9,95 €
 • Beschermende zomerhoes in Olefin voor Sun Garden - Easy Sun parasol Beschermende zomerhoes in Olefin voor Sun Garden - Easy Sun parasol
  Voorradig
  Beschermende zomerhoes in Olefin voor Sun Garden - Easy Sun parasol
  10138730

  Onze beschermende zomerhoes in Olefin en titanium kleur werd speciaal ontworpen voor de Easy Sun - Sun Garden parasols. Dankzij de ingestikte metalen staaf kan u de hoes in minder dan 5 minuten plaatsen, zonder ladder of krukje. Bovendien beschikt de rits over een koordje waarmee u de hoes zeer eenvoudig kan sluiten, en zo uw zweefparasol gemakkelijk kan...

  69,00 €
 • Dop voor standaard buis van Easy Sun parasol Dop voor standaard buis van Easy Sun parasol
  Voorradig
  Dop voor standaard buis van Easy Sun parasol
  40000009

  Dop voor standaard buis van Easy Sun parasol (Wit), geschikt voor al onze modellen. Indien u twijfels of vragen heeft over dit onderdeel of voor de montage hiervan, aarzel niet contact op te nemen met onze technische dienst.

  9,95 €
 • Eindsluiting voor baleinespaak (wit) voor Easy Sun parasol Eindsluiting voor baleinespaak (wit) voor Easy Sun parasol
  Voorradig
  Eindsluiting voor baleinespaak (wit) voor Easy Sun parasol
  40000129

  Eindsluiting voor baleinespaak (wit) voor Easy Sun parasol, geschikt voor al onze modellen. Dit onderdeel werkt met een veringsysteem dat in de baleinespaak past om zich aan het doek te vestigen. Indien u twijfels of vragen heeft over dit onderdeel of voor de montage hiervan, aarzel niet contact op te nemen met onze technische dienst.

  12,95 €
Accept

The www.parasol-easy-sun.eu website uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to use cookies. This helps us to understand how our website is used so we can configurate it better and improve your online experience. If you do not want to use cookies, you can block all or part of these cookies in your internet browser settings. Your browser can supply you with information about your cookie settings. You can also set your browser to alert you when a website you visit uses cookies.